Imagini de groază într-un bloc ce aparţine primăriei Câmpulung!

0

Imagini de groază într-un bloc ce aparţine primăriei Câmpulung! Grui. La etajele superioare, igrasia, mucegaiul, infiltraţiile, sunt la ele acasă, asta pentru că, foştii „comenduitori”, sau primari, nu s-au interesat de ce se întâmplă în apartamente.

Dacă unii oameni care locuiesc aici, au probleme cu preţurile, alţii au probleme şi cu umezeala, practic au ligheane în paturi, au sănătatea făcută praf, de la umezeală.

Nici la parter sau subsol lucrurile nu stau bine, deoarece subsolul este inundat cu apă, iar parterul, unde nu este nicio activitate, sau în zona bibliotecii, igrasia este în floare.

Există şi terase care sunt distruse, iar fostul edil Ţâroiu a spus că se va rezolva la parter că va face în spaţiul liber, două apartamente, dar au fost doar promisiuni….

„Noi, locatarii, am făcut demersuri, doamna primar ştie ce probleme avem, astfel ca avem certitudinea ca doamna Lasconi va face ceva încât să salveze acest bloc de la degradare totală. Noi suntem chiriaşi ai primăriei, în mare parte, şi din acest motiv nu putem interveni asupra unor aspecte de acest gen.

 

Doamna Lasconi a trimis o echipă care a evaluat situaţia şi a demarat o parte a reparaţiilor la acoperiş. Să sperăm că anul acesta problema se va rezolva în totalitate.”, spune un alt locatar al blocului D 22, scara A.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata