Imagini HORROR la Centrul de Diagnostic din Pitești!

Imagini horror la Centrul de Diagnostic Pitești! Scaune rupte, masă de consultații improvizată dintr-un birou, țevi găurite sunt doar câteva din lucrurile pe care le întâmpină pacienții care au ghinionul de a trece pragul spitalului.

„Ne lăudam cu catedrale ridicate, luminițe în oras și multe alte lucruri inutile, iar în spitale multă mizerie și nici o investiție!”
„Rușine să vă fie, în Pitesti să nu ai o secție în care poți să mergi cu copilul în siguranță”

La începutul mandatului, președintele CJ Argeș anunța cu mândrie că sănătatea este prioritatea zero a mandatului său. Ce-i drept, la fostul și viitorul loc unde va lucra Dan Manu – Spitalul Județean Argeș – s-au tras sfori pentru ca instituția medicală să fie reabilitată și extinsă.

În schimb, la Centrul de diagnostic Pitești nu s-a întâmplat nimic! Nicio investiție, nicio reabilitare… mai pe scurt: nu s-a făcut nimic! Scaunele sunt rupte, un birou a fost improvizat pe post de masă de consultații, țevile de căldură sunt ruginite și pot să se fisureze oricând. Acest aspect a fost aspru criticat de o piteșteancă pe rețelele de socializare.

„Spitalul Nicolae Bălcescu Pitești, secția boli infecțioase! Rușine să vă fie, în Pitesti să nu ai o secție în care poți să mergi cu copilul în siguranță. Ne lăudam cu catedrale ridicate, luminițe în oras și multe alte lucruri inutile, iar în spitale multă mizerie și nici o investiție. Focar de infecție și condiții mizere, și se miră când refuzi categoric internarea! Sunt curioasă când merg controalele, cum îi lasă să funcționeze așa? În saloanele de înfrumusețare se dau amenzi pentru un fir de păr găsit pe jos sau ceva nu atât de semnificativ, în spitale totul funcționează in acest hal!”a fost mesajul unei piteștence pe grupul „Pitești, orașul meu!”.

 

Rampa pentru persoanele cu dizabilități – impracticabilă

Haosul de la Spitalul de Boli Infecțioase „Nicolae Bălcescu” întâmpină pacienții încă de la intrare. Scările sunt sparte de ani de zile, iar rampa pentru persoanele cu dizabilități nu poate fi folosită! Din câte se pare, responsabilii au decis să pună o rampă „la mișto”, doar de a da bine pe hârtie.

Acesta nu poate fi folosită din cauza înclinației foarte abrupte, astfel încât o persoană în cărucior nu va putea urca niciodată singură sau cu însoțitor!

Este de-a dreptul inadmisibil ca în secolul XXI, într-un mandat al Consiliului județean să nu se investească în domeniile prioritare ale unei societăți și la fiecare ședință să fie aprobate, în proporție de 90%, numai proiecte despre organigrame și statuturi de funcții!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.