Imagini inedite de pe șantierul Poliției Pitești! Se lucrează intens!

0

Noul sediu al Poliției Municipiului Pitești din cartierul Războieni prinde contur, potrivit unor imagini postate de către Poliția Română pe pagina oficială de Facebook. Vechea clădire, unde funcționa atât poliția municipală, cât și Secția 3, a fost demolată complet, iar în până în prezent au fost finalizate săpăturile și fundația, iar în această perioadă se lucrează la stâlpii de rezistență și planșeul noii clădiri. Vă reamintim că lucrările pentru noul sediu, investiție finanțată din fonduri nerambursabile, a debutat în vara anului trecut.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

„Lucrările pentru demolarea și reconstruirea sediului Poliției Municipiului Pitești avansează. Până în prezent, în baza contractului semnat de Inspectoratul General al Poliției Române:

  • a fost demolat vechiul sediu;
  • a fost realizată săpătura pentru fundație;
  • a fost finalizată fundația;
  • au început lucrările pentru parterul clădirii (stâlpii de rezistență și planșeul)” a transmis Poliția Română.

Investiția face parte din proiectul ,,Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului în Situații de Urgență”, derulat în perioada 2020-2025 de Inspectoratul General al Poliției Române. Proiectul, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, are drept scopuri creșterea rezilienței facilităților critice ale Poliției Române de răspuns în situații de urgență și la dezastre, precum și consolidarea capacităților instituționale pentru pregătirea și răspunsul în situații de urgență.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata