Imagini șocante după cutremurul 5,7 de azi!

0

Ziduri crăpate, rafturi răsturnate, alarme care răsună în mai multe orașe, dar și alte pagube au fost provocate de cutremurul care a avut loc în urmă cu puțin tinmp în zona Gorj. Sute de persoane au ieșit în stradă în urma seismului, iar la Târgul Jiu de pe o clădire aflată în administrarea primăriei au început să cadă bucăți de tencuială. Primele imagini cu urme ale seismului de 5,7 grade pe scara Richter de marți, ora 15:18, au început să apară: lustre sparte, rafturi răsturnate în supermarketuri, sticle sparte, ziduri crăpate.

CITEȘTE ȘI: ACUM: CUTREMUR PUTERNIC ÎN ROMÂNIA, RESIMŢIT ŞI ÎN PITEȘTI!

„În urmă cu puțin timp, în Oltenia, Gorj s-a produs un cutremur cu intensitatea de 5,7 pe Richter, la o adâncime de 40 km. Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

Echipaje operative din județele unde seismul a fost resimțit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere.  

Informații despre măsurile și modul de comportare înainte,  în timpul și după producerea unui seism, aici: https://fiipregatit.ro/ghid/cutremur/transmite ISU Argeș.

După câteva minute, două replici ale cutremurului, una de 3,4 și 3,5 grade pe scara Richter au fost înregistrată de INFP.

Cutremurul de azi, 14 februarie 2023, vine la aproximativ 24 de ore de la seismul înregistrat în judeţul Gorj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata