Imagini șocante în Pitești! S-a întâmplat de două ori într-o zi!

0

Imagini șocante în Pitești! S-a întâmplat de două ori într-o zi!

Primarul Cristian Gentea acuză ferm actele de vandalism petrecute în oraș și precizează că, de fiecare data când se întâmplă un asemenea incident, se ocupă de caz și anunță Poliția. O situație asemănătoare s-a petrecut recent când un automat de dirijare a circulației din intersecția Bd. Eroilor cu strada Exercițiu, care asigura semaforizarea și monitorizarea video a zonei, a fost vandalizat prin repatate lovituri.

CITEȘTE ȘI: AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA CEL MAI AȘTEPTAT DRUM EXPRES! VA FACE LEGĂTURA CU A1!

Deși s-a intervenit imediat și a fost reașezat pe poziții, în câteva ore, situația s-a repetat: automatul a fost lovit din nou. În urma demersurilor făcute de reprezentanții primăriei, Poliția se ocupă de caz.

„Eforturile făcute de un oraș întreg – de a proteja bunurile comune de pe spațiul public – sunt batjocorite de indivizi fără caracter. Automatul de dirijare a circulației din intersecția Bd. Eroilor cu strada Exercițiu, care asigura semaforizarea și monitorizarea video a zonei, a fost vandalizat – deplasat cu lovituri repetate de pe soclul în care era fixat!

Constructorul a intervenit urgent și l-a repus pe poziție. În câteva ore, automatul a fost lovit din nou, intenționat! Poliția Națională se ocupă de caz, în urma demersurilor noastre.”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata