Fotografie unicat! Alina Gorghiu, cu cei doi copii de mână la Simfonia Lalelelor!

Alina Gorghiu, vicepreședinta Senatului României, a vizitat astăzi Simfonia Lalelelor de mână cu cei doi băieței ai săi, alături de soț și câțiva prieteni. După alegerile de la organizația locală Bascov, pentru președinta PNL Argeș o plimbare în Lunca Argeșului a fost mai mult decât binevenită.

Senatoarea și-a dus copiii la Dino Parc, s-a plimbat pe alei, s-a oprit la o terasă și s-a bucurat de flori. Deși a încercat să treacă neobservată prin mulțime, tot a fost remarcată iar câțiva piteșteni mai curajoși au rugat-o chiar să facă poze cu ea. Evident că de la Simfonie nu putea pleca cu mâna goală, astfel, senatoarea a făcut și ceva cumpărături, ce altceva decât flori. Alina Gorghiu a apreciat noua locație a Simfoniei dar, cel mai mult și mai mult s-au bucurat de soare, verdeață și parc cei doi năzdrăvani ai președintei Pnl Argeș.

“Zile speciale pentru argeșeni. Multe lalele. Am fost împreună cu băieții mei și colegii la plimbare și soare la Simfonia Lalelor și, evident, la DINO PARK. Distracția și aventura, pe lista de priorități!
Asta după ce am participat la alegerile PNL Bascov! Organizația și-a ales astăzi echipa la conducere. Succes ! Sunteți echipa care nu va rata Primăria în 2024”.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.