Îmbulzeala la priveghi i-a dat de gol că mortul a avut altă cauză a decesului!

Îmbulzeala la priveghi i-a dat de gol că mortul a avut altă cauză a decesului! Aseară, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti au constatat că, la o locuinţă de pe raza comunei argeșene Pietroşani, era în desfăşurare un priveghi, unde se afla un număr de 28 persoane.

Polițiștii au fost luate măsurile de limitare a numărului de participanți, respectiv de sancționare a persoanelor care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Culmea e că decedata, o femeie de 73 de ani, se spânzurase cu o zi în urmă, lucru pe care aparținătorii l-au ținut ascuns, cel mai probabil pentru a o putea înmormânta creștinește și nu ca pe un sinucigaș.

Polițiștii au constatat că membrii familiei făcuseră toate pregătirile pentru înhumare, fără a sesiza autoritățile, și chiar obținuseră, în mod ilicit, actul constatator al decesului, de la medicul de familie (care, după cât se vede, nu s-a deranjat să constate în mod real decesul, a eliberat documentul în urma discuțiilor cu familia).

Cineva din asistență a observat, însă, că bătrâna din coșciug avea o basma în jurul gâtului, lucru neobișnuit în astfel de situații, și a informat poliția.

În cauză, verificările au fost preluate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Curtea de Argeș, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei. Totodată poliţiştii desfăşoară cercetări şi cu privire la modul în care au fost eliberate documentele constatatoare de deces.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.