În caz de incendii, Câmpulungului îi lipsesc 100 de hidranți stradali!

0

În caz de incendii, Câmpulungului îi lipsesc 100 de hidranți stradali! De-a lungul timpului s-au știu aceste aspecte dar de fiecare dată autoritățile locale dădeau vina pe muncitorii firmelor executante care nu au ținut cont de aceștia și în multe cazuri au turnat bitum peste ei, îngropându-i pur și simplu.

Nu de puține ori, autospecialele pompierilor sunt nevoite să părăsească locul incendiilor pentru a realimenta, tocmai din cauză că pe arterele unde se produc astfel de evenimente hidranții sunt de negăsit.

La nivelul municipiului Câmpulung, situația este alarmantă deoarece valurile de asfaltări au făcut complet inutilizabili o parte din hidranți care zac sub stratul de bitum fără ca nimeni să ia nicio măsură.

Cei responsabili cu siguranța locuitorilor din Câmpulung sunt la rândul lor îngrijorați de situație și spun că vor încerca să remedieze lucrurile.

,,Lipsa hidranților este o mare problemă în Câmpulung, în caz de incendiu. Anul acesta trebuie să facem urgent nouă, însă e nevoie de peste o sută. 

Urgențele: Liceul Minier, Șoseaua Națională (Vulcanizare), Drăcești 50, Calea Târgoviștei 41-43, Valea Româneștilor centru, Club Aro (spate-parcare), Calea Pietroasa 25 (parc), Calea Măgurii intersecție cu strada Poligonului, Traian 94, blocuri.

Astăzi am identificat cele nouă urgențe împreună cu comandatul de la Pompieri, iar zilele următoare o să facem necesarul pentru toate străzile din Câmpulung”, a scris Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata