În fiecare an s-a lăsat cu scandal! Ce spune reprezentantul BOR despre câștigătorul Eurovision!?

0

Vasile Bănescu critică victoria de la Eurovision: „Triumful lui Nimeni, un atac asupra normalității și o ofensă la adresa muzicii!”

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Concursul Eurovision din acest an a fost marcat de o serie de controverse semnificative. Vasile Bănescu a exprimat o reacție puternică în urma victoriei la Eurovision a cântărețului din Elveția, Nemo, descriind-o ca pe o victorie a „Nimănui” și un pericol pentru valorile culturale tradiționale.

Reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române consideră premiul acordat acestui artist ca fiind o amenințare la integritatea valorilor fundamentale.

Purtătorul de cuvânt al BOR descrie melodia câștigătoare drept un „imn chinuit”, care promovează non-binaritatea și idei deconstructiviste, pe care le vede ca pe o amenințare la adresa distincțiilor tradiționale între bine și rău, adevăr și minciună.

Bănescu susține că acest tip de muzică subminează normele acceptate ale comportamentului și distorsionează arta și realitatea.

În viziunea lui Bănescu, susținerea acestei piese semnifică o „masă în stare de ebrietate ideologică” care respinge cultura tradițională și valorile morale, fiind atrași de activismul superficial. El critică publicul care favorizează acest tip de muzică, acuzându-l de abandonarea sensurilor și valorilor culturale autentice în favoarea unui anonimat dezechilibrat și destructiv.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata