În plin șantier, șoferii nu respectă nicio regulă de circulație!

0

În plin șantier, șoferii nu respectă nicio regulă de circulație! Parcările se fac haotic în jurul Bulevardului Pardon, chiar dacă lucrările începute delimitează acest lucru.

O problemă majoră rămâne cu locurile de parcare din zona Bulevardului Pardon deoarece șoferii nu respectă delimitările și există pericol de accidente rutiere, polițiștii fiind foarte des cu ochii pe aceștia aplicând și sancțiuni aspre în ultima perioadă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la prima zăpadă și la primul îngheț. Pentru a veni în sprijinul șoferilor de a nu mai căuta un loc de parcare cât mai aproape de zona unde vor să ajungă, renunțând la efortul fizic în acest sens, până se reiau lucrările, se poate traversa Bulevardul Pardon prin două locuri delimitate de firma constructoare la solicitarea primarului Elena Lăsconi.

Au fost amenajate două treceri cu pavele din beton prin șantier în dreptul fostei Poște și la Grădina Publică Mersi pentru ca pietonilor să le fie facilitată trecerea, o dată ca să nu își mai murdărească încălțămintea cu praf și noroi, dar şi să nu mai ocolească şantierul de-a lungul în caz că sunt pe strada Negru Vodă şi vor să ajungă pe Republicii.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata