„În săli este mai frig decât afară!” Studenții UPIT cer condiții decente!

0

Zeci de profesori și mii de studenți ai Universității din Pitești au de suportat, de ani buni, aceeași problemă: frigul teribil din sălile de cursuri. Mai peste tot este frig: în amfiteatre, laboratoare, pe holuri și chiar în birourile profesorilor, puțini fiind cei care au posibilitatea să pună un aparat de încălzire în priză.

Anii de pandemie i-a ținut pe studenți departe de sălile înghețate, dar și de profesori. Bucuria întoarcerii a trecut repede, precum zilele din calendar și odată cu venirea frigului, se tremură în Universitate mai ceva ca afară. Nimic nou, așa se întâmplă de mulți ani, iar rectorul Dumitru Chirleșan chiar spunea că frigul și dorința de economie la căldura va face ca, o perioadă studenții să revină la cursurile online. Chiar dacă nu este o soluție bună, mulți dintre tineri o susțin de nevoie, pentru că nu pot face față frigului.

CITEȘTE ȘI: STUDENȚII UPIT TREC ÎN ONLINE! AFLĂ DE CÂND!

O studentă a postat pe Facebook o solicitare, aproape oficială, pentru schimbarea situației din UPIT. Imediat, postarea s-a viralizat iar comentariile nu au încetat să apară, colegii, extrem de elegant, dând mai multe mesaje în care au scris simplu „SUSȚIN”.

„Bună ziua!  Sunt studenta în cadrul Facultății de Științe Economice și Drept. Am înțeles ca este necesara prezenta fizica la cursuri și ne bucuram pentru acest lucru,  dar ne-am bucura și mai mult dacă s-ar face ceva și în privința căldurii, deoarece în săli este mai frig decât afara. Dacă totuși suntem chemați in prezenta fizica, am dori sa avem condiții decente pentru a invata. Sper sa ne înțeleagă cineva situația. Mulțumim!” este postarea studentei.

  • „Asa este și în corpul de Științe, Educație Fizică și Informatică. Nu am vz pe nm sa ia vreo măsură în aceasta privință”
  • „Dumitru Chirlesan sunteti cel mai potrivit om pentru aceasta postare. va salut, cu respect si stima!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata