INADMISIBIL! L-A LUAT SOMNUL ÎN MIJLOCUL TROTUARULUI! IMAGINI REVOLTĂTOARE!

0

Imagini revoltătoare surprinse astăzi pe Bulevardul Frații Golești, unde un om al străzii doarme fără nicio jenă pe trotuarul din fața magazinului Praxis! Nu se știe dacă i s-a făcut rău sau s-a gândit să tragă un pui de somn, cert este că de mai bine de o oră piteștenii care trec prin zonă sunt nevoiți să îl ocolească și să privească imaginea demn de lumea a treia.

CITEȘTE ȘI: INADMISIBIL! COPIII PITEȘTENILOR NEVOIȚI SĂ SE JOACE LÂNGĂ BOSCHETARII INSTALAȚI ÎN PARCURI! IMAGINI REVOLTĂTOARE!

Îmbrăcat bine, cu un singur adidas în picior, bărbatul nu a găsit un loc mai ferit pentru a se odihni și s-a culcat în una dintre cele mai aglomerate zone din Pitești. Problema oamenilor străzii nu este de ieri, de astăzi, ci tronează de ani buni în municipiul reședință de județ. Ce-i drept, aceștia nu au o vină pentru situația în care se află, dar nici autoritățile nu le oferă un srijin, motiv pentru care împânzesc trotuarele, spațiile verzi sau foișoarele din parcuri pentru a dormi sau pentru a se adăpostii de ploi sau ninsori.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata