Incendiatorul primăriei argeșene Beleți-Negrești arestat! Află detalii!

Primarul comunei Beleți – Negrești, Mihai Marin, își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, au decis în urmă cu puțin timp magistrații de la Judecătoria Topoloveni. Acesta a fost prezentat în fața instanței după ce seara trecută, după aproximativ șapte ore de audieri, anchetatorii au decis să îl rețină pentru 24 de ore.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. În temeiul art. 226 al.1 C.p.p. rap. la art. 223 alin. 1 lit a) şi alin. 2 C.p.p., coroborat cu art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului M.M. (…), pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prevăzută de art. 253 alin. 4 din Codul penal şi sustragere sau distrugere de înscrisuri prevăzută de art. 259 alin. 1 din Codul penal, ambele cu aplic. art. 38 alin. 2 din Codul penal,pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.12.2021 şi până la data de 15.01.2022, inclusiv. Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar În baza art.275 alin.3 C.p.p cheltuielile judiciare avansate , rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 17.12.2021, ora 15.40” se arată în minuta judecătorilor.

Vă reamintim că edilul a fost adus la sediul Poliției Topoloveni în cursul după amiezii de ieri, unde a trebuit să explice de ce a fugit după producerea incendiului de luni dimineață în care arhiva și sediul primăriei pe care o conduce au fost distruse.

Marin și-a recunoscut faptele, iar acum este acuzat de distrugere prin incendiere, sutragere și distrugere de înscrisuri. Primarul Mihai Marin va fi prezentat în cursul zilei de astăzi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.