Incendiu devastator! Hală cu mii de păsări, mistuită de flăcări!

0

O fermă avicolă a fost făcută scrum în această dimineață, alarma fiind dată chiar de proprietar. Bărbatul,  îngrozit, a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor care s-au deplasat imediat cu mai multe echipaje de salvare. Peste 9000 de găini de ouă au ars în incendiu, din nefericire nicio pasăre neputând fiind salvată.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! SE CIRCULĂ ÎN CONDIȚII DE CEAȚĂ PE MAI MULTE DRUMURI DIN ARGEȘ!

Din primele informații oferite de pompieri, hala în care se aflau păsările, cu o suprafață de 1000 mp, a ars în totalitate. Pompierii au luptat cu flăcările, făcând tot posibilul ca incendiul să nu se extindă și la o altă hală. Pagubele sunt uriașe. Potrivit ISU Satu Mare, 1,7 milioane lei a fost investiția totală, partea salvată de către pompieri având o valoare aproximativă de 500 mii lei. Incendiul devastator s-a produs în această dimineață în localitatea Unimăt din județul Satu Mare.

„Astăzi, la ora 06:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea  unui incendiu izbucnit la o crescătorie de găini în localitatea Unimăt, județul Satu Mare. La locul intervenției s-au deplastat 12 cadre militare cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, solucitandu-se și sprijinul SVSU Acăș. Intervenția se afla în dinamică. La locul incendiului se deplasează și Comanda Unității. Hala arde violent cu posibilitate de propagare la următoarea hala. Se intervine pentru oprirea răspândirii focului.”, a informat ISU Satu Mare într-un comunicat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata