Incendiu devastator în Argeș! Depozit de paleți – făcut scrum!

0

Un depozit de paleți din comuna argeșeană Căteasca a fost mistuit seara trecută de flăcări. În apropiere de miezul nopții, autoritățile au fost alertate de producerea incendiului, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu cinci autispeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„Pompierii argeșeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de paleți, în localitatea Căteasca. La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de intervenție cu apă și spumă de la Detașamentele Bradu, Pitești, Mioveni și Garda de Intervenție Topoloveni, alături de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau în dezvoltare paleți din lemn și o hală pe o suprafață de aproximativ 190 mp, cu posibilitate de propagare la restul halei și la restul paleților depozitați în curtea societății, însă prin intervenția promptă a pompierilor s-a reuși limitarea flăcărilor violente.

În urma incendiului, au ars echipamente electrice de lucru, circa 900 bucăți de paleți din lemn și aproximativ 200 bucăți europaleți din lemn. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata