Incendiu devastator într-un bloc pornit de la o lumânare! Locatarii, evacuaţi de urgenţă!

0

Incendiu devastator într-un bloc pornit de la o lumânare! Locatarii, evacuaţi de urgenţă! Trei copii şi 23 de adulţi au fost evacuate de urgență din apartamentele în care locuiau, din cauza unui incendiu care s-a produs pe casa scării. Locatarii au cerut disperați ajutorul salvatorilor după ce scara blocului în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări și fum gros.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: BEAT CRIȚĂ ȘI-A SNOPIT SOȚIA ȘI COPILUL ÎN BĂTAIE! S-A FĂCUT NEVĂZUT CU MAȘINA!

Din primele informații, se pare că incendiul a pornit de la lumânările unui priveghi. La fața locului au ajund imediat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta la etajul cinci, acolo unde au ars parțial două plăci de rigips, care erau depozitate pe scară, ghivece cu flori, o masă și cabluri electrice de televiziune și de internet.

Echipajele medicale au preluat două femei în vârstă de 45 și 67 de ani, care s-au speriat din cauza incendiului. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului. Din primele informaţii, flăcările ar fi izbucnit din cauza unor lumânări lăsate aprinse la una dintre uşi, în memoria unei persoane care a decedat. Incendiul s-a produs într-un bloc turn, situat pe șoseaua București din municipiul Giurgiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata