Incendiu violent! Acuzat de familie că și-a dat foc la casă! A fost internat la nebuni!

Un bărbat este acuzat de propria familia că și-a incendiat casa din Poiana Lacului în această dimineață! Din primele informații, se pare că bărbatul în vârstă de 50 de ani a aprins focul în bucătăria de vară din gospodărie, iar după a plecat prin sat la plimbare. 

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului, iar după aproximativ o oră au reușit să stingă flăcările. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului, dar mai multe bunuri au fost făcute scrum.

„Incendiul se manifesta la o bucătărie de aproximativ 50 mp și la acoperișul acesteia, precum și la circa 20 mp din acoperișul casei. În bucătărie, au ars și sau degradat mobilierul, aparate electrice și electrocasnice. Nu au fost victime, iar intervenția a durat aproximativ o oră. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Persoana care locuia acolo nu a fost găsită acasă” potrivit ISU Argeș.

Internat la Psihiatrie

În urma cercetărilor făcute de pompieri s-a descoperit că focul a fost pus intenționat. Oamenii legii au reușit să îl găsească pe proprietar, iar în urma discuțiilor cu familia acestuia, s-a descoperit că bărbatul suferă de anumite boli psihice și îl acuză că el a incendiat locuința. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost internat la una dintre unitățile medicale specializate pe psihiatrie, unde își va petrece următoarea perioadă.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.