Incendiu violent într-un bloc din Pitești! Un animal a murit!

0

Nouă persoane au fost evacuate, iar o pisică a murit în urma unui incendiu izbucnit în această dimineață într-un bloc de pe strada Exercițiu din Pitești. Din primele informații, se pare că proprietarii au lăsat o lumânare aprinsă, iar din cauza unor scăpări de gaze mai multe obiecte de mobilier au fost cuprinse de flăcări.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD. Din fericire, în urma incendiului, nimeni nu a fost rănit.

„Incendiu la un apartament din municipiul Pitești, cartierul Exercițiu, strada Eftimie Murgu. Intervin pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor,  o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD. Au fost evacuate 9 persoane și două animale.

Din păcate unul dintre animăluțele evacuate a decedat. A fost vorba despre o pisică care era în apartamentul în care s-a produs incendiul. Pentru a crea vizibilitate de lucru, pompierii au folosit echipamentele din dotarea procedând la desfumarea casei scării blocului.

Flăcările s-au manifestat într-o cameră a apartamentului la materialele textile și elemente de mobilier. Proprietara a suferit un atac de panică și ulterior monitorizării nu a avut nevoie de transport la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată)” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata