Încep controalele în școli! Anunțul prefectului Perianu!

0

La nivelul județului Argeș, pentru deschiderea noului an școlar, au fost mobilizați 430 de polițiști și jandarmi. Ofițeri și subofițeri de la mai multe structuri, Ordine și Siguranță Publică, Poliție Rutieră, Siguranță Școlară, s-au asigurat că școlile încep în liniște.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ÎNSĂRCINATĂ ÎN 8 LUNI-A SFÂRȘIT ÎN MÂINILE FOSTULUI SOȚ! UCISĂ CU SÂNGE RECE!

Am emis un Ordin de prefect pentru funcționare și în acest an școlar a Comisiei mixte de control în unități școlare precum și a celor tip creșă, afterschool. Ordinul este valabil până pe data de 21 iunie 2024.

La nivelul Instituției Prefectului Argeș funcționează Comisia de Siguranță Școlară. Un punct esențial în activitatea acestei comisii va fi prevenirea consumului de substanțe interzise. Au fost acțiuni și anul trecut, le vom intensifica anul acesta. Îmi doresc mult ca elevii să poată discuta deschis, să poată fi educați și îndrumați să știe să refuze dacă li se oferă. Mesajul meu pentru elevi, la început de an școlar, este ca ei să spună un “NU” categoric unor tentanții atât de periculoase, ce le-ar putea schimba cursul vieții, evident, într-unul negativ” a anunțat prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata