Încep lucrările la cel mai râvnit proiect de modernizare al Câmpulungului

Încep lucrările la cel mai râvnit proiect de modernizare al Câmpulungului. Este vorba despre reabilitarea centrului istoric și a Bulevardului Pardon.

Marți, 25 august, primarul Liviu Țâroiu a semnat ordinul cu numărul 20388/25.08.2020. de începere a lucrărilor pentru reabilitarea străzilor Negru Vodă, Republicii, de la intersecția cu Poenaru Bordea și strada Petre Zamfirescu.

Valoarea lucrării este de 7 milioane de lei. Termenul de execuție este de 24 de luni.

,,Se va începe cu lucrări la Bulevard unde se va reabilita partea pietonală, nu se va lucra pe partea stângă și dreapta, numai conductele de apă vor fi înlocuite și branșamentele fiecărei gospodării în parte la limita proprietății este prevăzut în proiect această obligație pentru ca să nu mai fie spartă lucrarea ulterior. Se va lucra alternativ pe strada Republicii și rămâne circulația deschisă pe Negru Vodă sau invers. Menționez că în zona unde se vor desfășura lucrările tot ce înseamnă cabluri electrice, fibre optice și toate celelalte cabluri TV vor fi îngropate. Nu va mai rămâne pe stâlpi niciun colac de cablu. Avem varianta să punem garduri în locul celui viu care să delimiteze circulația pe Bulevard iar în urma unor consultări cu opinia publică există posibilitatea ca circulația mașinilor prin zonă să fie oprită definitiv. Rămâne locul pentru piste de biciclete, trotinete pe partea cu Grădina Publică ca fiind dedicată copiilor”, a declarat Liviu Țâroiu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.