Încep lucrările la noul pod de la Poiana Lacului! Anunțul președintelui Mînzînă!

0

Lucrările la noul pod din comuna Poiana Lacului vor începe în perioada următoare, a anunțat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. După mulți ani în care traficul rutier s-a desfășurat pe un pod improvizat, administrația județeană a reușit să deblocheze investiția, iar după respingerea contestației unei firme care a participat la licitație, contractul va fi semnat în această lună.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

„Luna aceasta, va fi semnat contractul pentru podul de pe DN 67B care traversează Valea Răchita din comuna Poiana Lacului, după ce contestația depusă de una dintre firmele care a participat la licitație a fost respinsă. Așa cum am mai spus, investiția, în valoare de peste 4 milioane de lei, este parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a drumului național Pitești – Drăgășani. Vreau să le mulțumesc pentru implicare colegilor din PSD Arges și echipei de la ministerul Transporturilor condusă de Sorin Grindeanu pentru că infrastructura de pe acest drum național intens circulat este modernizată. Am dovedit, pe parcursul acestui mandat, prin investițiile realizate sau prin cele care sunt în derulare, că suntem cu adevărați preocupați de infrastructura rutieră din județul Argeș” a anunțat președintele Mînzînă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata