Încep lucrările la tronsonul 4 al autostrăzii Pitești – Sibiu! Află când!

0

Constructorul austriac PORR va începe în perioada următoare lucrările la tronsonul 4 Tigveni – Curtea de Argeș, au anunțat reprezentanții Asociației Pro Infrstructura. Acestuia i-a fost aprobat proiectul pentru obținerea autorizației de construire, iar constructorul a început recent organizarea de șantier, urmând ca în primăvară primele ultilaje să înceapă să lucreze.

Constructorul austriac Porr a început organizarea de șantier pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești, a anunțat duminică Asociația Pro Infrastructură (API). Din informațiile API, lucrările pe cei aproape 10 kilometri ar urma să înceapă în primăvara anului viitor.

„Din informațiile noastre, li s-a aprobat proiectul pentru obținerea autorizației de construire (PAC) și s-au apucat de organizarea de șantier, iar lucrările ar trebui să înceapă în primăvară, având termen de execuție 44 luni”, a transmis API, cu privire la secțiunea 4 din Autostrada Sibiu – Pitești.

Pe secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, un tronson de doar 9,86 kilometri între Tigveni și Curtea de Argeș, constructorul va avea o viață mult mai grea (decât pe secțiunea 1 – n.r.), pe un relief mai dificil, traseul incluzând Tunelul Momaia lung de 1,35 km, au mai spus reprezentanții API.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata