Începe construcția noului stadion din Pitești! Află când!

0

Proiectul noului stadion din Pitești a obținut toate avizele necesare, iar până la sfârșitul luniifebruarie va fi emisă și hotărârea de Guvern, a anunțat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării. Mult așteptatul proiect dorit de piteșteni va deveni realitate în ultimii doi ani, iar Ministerul Dezvoltării va finanța aproape în totalitate construcția stadionului.

„Este o investiție finanțată din două surse: de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării și din bugetul local al municipiului Pitești. Sala va asigura o infrastructură modernă pentru organizarea de evenimente sportive. În ceea ce privește proiectele Ministerului Dezvoltării avem în execuție sala polivalentă la Turda, care are șanse să fie inaugurată până la vară, la Constanța, Brașov.

Am spus cum finalizăm noua sală polivalentă, vom trece la proiectul noușui stadion. Astăzi pot să vă spun că avem ultimul aviz necesar pentru a trece în procedura de avizare în ședința de Guvern. Va avea 15.200 locuri, iar ceea ce pot să spun este, este că ne dorim ca până la sfârșitul lunii februarie să avem și hotărârea de Guvern” a anunțat Attila.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata