Începe constuirea nodurilor rutiere din Argeș și Olt ale Drumului Expres Pitești – Craiova! Anunțul CNAIR!

0

Construirea nodurilor rutiere din Suseni și Colonești al Drumului Expres Pitești – Craiova a intrat în linie dreaptă după ce a fost desemnată firma câștigătoare pentru elaborarea studiului de fezabilitate, a anunțat Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naţionale de. Administrare a Infrastructurii Rutiere. Este vorba despre firma Specialist Consulting, iar valoarea contractului este de 1,25 milioane lei. Termenul prevăzut este de opt luni, din care șapte luni pentru elaborarea SF.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE CU ARGEȘ MALL! LUCRĂRILE SUNT FOARTE AVANSATE!

„Firma SPECIALIST CONSULTING SRL a câștigat contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești (DX12) pe DN65 (Colonești), județul Olt și DJ659 (Suseni), județul Argeș! Contractul are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) și o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

Investiția (finanțată prin PT) este necesară ca urmare a construcției drumului expres Craiova – Pitești care generează valori de trafic suplimentare. Construcția celor două noduri rutiere va facilita accesul persoanelor și mărfurilor între localitățile mici și centrele urbane mari din Oltenia și Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire” a anunțat Cristian Pistol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata