Începe „Marea debarasare” la Curtea de Argeș!

0
Scăpați de deșeurile electrice și electronice și câștigați aparate electrocasnice noi! Joi, 21 septembrie, are loc la Curtea de Argeș o nouă ediție a campaniei de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEE).
Primăria Curtea de Argeș și SC SDG Argeș Complet SRL organizează joi, 21 septembrie, o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE). Cetățenii care au astfel de deșeuri voluminoase trebuie să sune la 0720571809 sau 0770439051, iar obiectele vor fi luate direct din apartament sau casă. Obiectele mici se predau la punctul fix amenjat în fața Primăriei, pe Bulevardul Basarabilor, iar celelalte vor fi luate din fața blocului sau casei proprietarilor. Tot joi, de la orele 17,00, are loc extragerea câștigătorilor dintre participanții care s-au înscris la tombola organizată cu acest prilej, premiile constând în aparate electrocasnice.
Primăria organizează patru astfel de campanii în fiecare an, iar ținta de reciclare este de 23 de kilograme pe cap de locuitor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata