ziarobiectiv.ro

Începe marea epurare la FC Argeș! Șapte jucători – pe făraș!

0

Începutul anului 2023 vine cu o serie de schimbări majore în lotul FC Argeș! Marius Croitoru, tehnicianul echipei din Trivale, a ales să se despartă de mai mulți jucători și să îi înlocuiască cu fotbaliști pe care i-a mai antrenat sau care au potențial.

De asemenea, Daniel Stanciu, directorul executiv al FC Argeș, a spus că echipa se va despărții de cinci, șase, șapte jucători, iar în locul acestora vor veni jucători străini și români. Momentan, în afara de Mario Zebic și Andrei Tîrcoveanu, nu au fost anunțați jucătorii care vor evolua în următoarea perioadă. În schimb, se cunoaște că Martin Raynov (Bulgaria / 30 de ani / închizător), Enzo Celestine (Franța, Italia / 25 de ani / atacant), Geani Crețu (România / 22 de ani / mijlocaș central) sunt plecările sigure din Trivale.

CITEȘTE ȘI: IȘFAN DESFIINȚAT DE UN FINANȚATOR FC ARGEȘ! „NE-A DETERMINAT SĂ-L LĂSĂM SĂ PLECE!”

„Sunt cinci-şase jucători care vor fi anunţaţi de staff-ul tehnic că nu vor mai intra în vederile noastre. Pentru doi sunt ceva discuţii de a pleca la alte cluburi. În afară de Mario Zebic, vor veni încă trei jucători, după-amiază (n.r. – ieri) vor fi prezenţi la antrenament şi suntem în discuţii în acest moment cu încă doi şi cred că vom închide negocierile. Sunt cinci-şase-şapte jucători care vor completa acele plecări.

Avem discuţii şi cu un jucător cu meciuri în picioare în Liga I, care să respecte regula U21. În mare mergem pe varianta cu jucători străini, pentru că e foarte greu să găseşti jucători români liberi în momentul ăsta, dar trebuie să completăm şi lista de români”, a declarat Stanciu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata