Începe sezonul patru „Asia Express”. Cine îi va lua locul Ginei Pistol

Cine va prezenta „Asia Express”. Asta este întrebarea care stă pe buzele telespectatorilor emisiunii Asia Express. Cu siguranță, sezonul patru al show-ului va fi produs, dar producătorii sunt în discuții pentru noul sezon, dar din cauza pandemiei de coronavirus, planurile acestora se schimbă deseori.

Dar nu numai pandemia de coronavirus a adus multe schimbări în ceea ce privește filmările noului sezon al emisiunii Asia Express, ci și faptul că Gina Pistol nu va mai fi la cârma reality show-ului. Astfel, fanii emisiunii difuzate pe Antena 1 se întreabă cine va prezenta Asia Express. Până în prezent se știe că Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea, pentru că vedeta va aduce pe lume primul său copil peste câteva luni, așa că reality show-ul are nevoie de un nou prezentator. Potrivit Click.ro, până acum a-ar fi luat în calcul mai multe nume pentru acest show, precum Răzvan Fodor, Dorian Popa, Speak și Liviu Vârciu. Toți aceștia au fost concurenți în primele trei sezoane, Răzvan Fodor și Sorin Bontea fiind câștigătorii ultimului sezon.

Mai mult, filmările emisiunii ar putea începe la sfârșitul primăverii și este posibil să participe vedete din sezoanele trecute. „Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, au spus surse din cadrul emisiunii.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.