Începe vaccinarea în liceele din Argeș! Află care vor fi primii elevi imunizați!

0

Direcția de Sănătate Publică Argeș anunță că, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean vor demara procesul de vaccinare anti-COVID în școlile din județ. În funcție de solicitările fiecărei unități de învățământ, elevii argeșeni cu vârstă peste 16 ani vor fi imunizați cu serul Pfizer.

Zinca Golescu și Colegiul Brătianu- se implică în campania de vaccinare

În momentul de față, DSP Argeș așteaptă listele cu numărul de elevi care doresc să fie imunizați ( părinții trebuie să își dea acordul), iar în funcție de solicitări, va fi demarat procesul de vaccinare. Sorina Honțaru, directorul DSP Argeș anunță că liceul ”Zinca Golescu” este prima instituție de învățământ care a solicitat o echipă mobilă pentru vaccinarea elevilor.

De asemenea, și conducerea Colegiul Național „I. C Brătianu” a anunțat că sâmbătă, 15 mai, va organiza un Centru mobil de vaccinare Pfizer pentru elevii colegiului și familiile acestora. Pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare în condiții optime, conducerea instituției de învățământ le cere elevilor să anunțe până mâine, numărul de persoane ( elevi și membrii ai familiei) care doresc să se vaccineze sâmbătă.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata