Incident grav la Penitenciarul Mioveni! Intervenție de urgență!

0
Incident grav la Penitenciarul Mioveni! Intervenție de urgență!
„Într-un penitenciar, situația nu este mereu una roz și, din când în când, evenimentele negative care au loc necesită intervenția echipei noastre specializate. Echipa noastră de intervenție este alcătuită din personal specializat și bine antrenat.
Atunci când alte forme de intervenție, cum ar fi comunicarea sau negocierea, nu reușesc să rezolve situația, intervine echipa noastră specializată. Această echipă specializată este coordonată de un ofițer desemnat, responsabil pentru acțiunile întreprinse, avizate și autorizate de superiori. Unele incidente sunt mai intense și pot avea consecințe care se extind dincolo de limitele penitenciarului.
De exemplu, astăzi, 09 noiembrie 2023, în urma unui eveniment negativ survenit în interiorul penitenciarului, incident petrecut fără intervenția echipei operative, familia unui deținut a venit în fața penitenciarului amenințând că se va autoincendia din cauza unor măsuri administrative aplicate deținutului.
După discuțiile purtate, familia a înțeles că aceste măsuri administrative sunt parte din procedurile instituționale, legale, necesare și sunt benefice.
Cu toate acestea, amenințarea cu incendierea, chiar dacă părea doar o afirmație, fără a fi fundamentată, a condus la aplicarea unei amenzi contravenționale familiei deținutului.
Subliniem faptul că atât pentru incidente de acest tip, cât și pentru alte incidente similare, cum ar fi amenințările cu bombă, sancțiunile aplicate sunt semnificative și pot avea consecințe penale serioase.”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Mioveni.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata