Incident şocant! Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat lângă patinoar!

0

Incident şocant! Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat lângă patinoar!

O ceartă între tineri a degenerat rapid iar de aici și până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas. Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat de un alt tânăr, chiar în centrul orașului, lângă patinoar.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE DE SF. ANDREI! POLIȚIST GĂSIT MORT, LA MORMÂNTUL FIICEI SALE, ANDREEA!

Imediat după altercație, agresorul s-a făcut nevăzut. Câțiva martori au sunat imediat la 112 iar polițiștii efectuează cercetări și îl caută pe bărbat. Victima, rănită în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital. Incidentul șocant s-a petrecut recent în Ploiești, la doar câţiva paşi de secţia de poliţie.

„În jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată cu un obiect tăietor-înţepător, în zona unui patinoar, din municipiul Ploieşti. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 20 de ani. Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”; transmite IPJ Prahova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata