Inconștiență! Copii puși în pericol la Cabana Capra! VIDEO

0

O mulțime de copii au fost puși în pericol din dorința părinților de a-și petrece weekendul la munte, deși Transfăgărășanul este închis cu doi kilometri mai jos de Cabana Capra! Seara trecută, o avalanșă puternică a lovit complexul turistic, iar în interior se aflau mai mulți copii și părinții acestora, iar zăpada a intrat în sala de mese și în mai multe camere.

Din fericire, în urmă cu puțin timp, micuții și adulții au fost preluați de echipajele de salvatori care au depus eforturi imense pentru a-i evacua și vor fi duși la un punct sigur de pe Transfăgărășan de unde vor fi preluați de echipaje pentru a fi cazați în locurile asigurate de autoritățile locale sau de către rude.

„17 persoane, 14 adulți și 3 copii, din grupul de la Capra au ajuns la km 104, zona de unde drumul este deschis. Au coborât însoțiți de echipe de intervenție. Sunt în siguranță! Unii dintre ei erau așteptați de rude și au plecat spre casă cu aparținătorii. Ceilalți au fost preluați de un autocar” a declarat prefectul Radu Perianu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata