Inconștiență sau prostie? A plecat din izolare și s-a dus la Poliție!

Un argeșean care trebuia să stea în izolare la domiciliu a plecat și s-a dus direct la Poliție! În cursul zilei de ieri, un bărbat de 27 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, solicitând eliberarea unui extras de pe cazierul judiciar.

Când oamenii legii au verificat datele, au descoperit că tânărul trebuia să stea izolat după ce s-a întors din zonele considerate roșii s-au galbene. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar despre situaţia acestuia a fost înştiinţat Centrul Judeţean de Comandă şi Conducere a Intervenţiei Argeş, pentru a dispune cu privire la măsurile complementare.

Biroul închis pentru dezinfectare

Spaţiul destinat primirii publicului, în care bărbaul a pătruns, a fost închis temporar şi dezinfectat, activitatea fiind reluată fără a se înregistra o perturbare majoră a fluxului de lucru de la ghişeul în cauză.

Din fericire, lucrătorii ghişeului nu au avut contact direct cu persoana în cauză, activitatea ghişeului de lucru cu publicul al Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă având implementate, încă din data de 12 martie 2020, măsuri preventive pentru un grad sporit de siguranţă sanitară.

Totodată, toate spațiile Inspectoratului de Poliție Județean Argeș sunt dezinfectate zilnic, cu precădere cele cu afluență mare de persoane, în care se efectuează, în mod curent, activități de lucru cu publicul.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.