Incredibil! A crezut că s-a îmbogățit, dar a ajuns în spatele gratiilor!

0

În ziua de 06 septembrie a.c., polițiștii de investigatii criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit, și au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din același municipiu.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TREI NOI LINII DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI! CARE SUNT TRASEELE?

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 05 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, o femeie de 60 de ani, din Corbeni, ar fi uitat un portmoneu, în care se găseau și sumele de aproximativ 3.500 de lei și 50 de euro, în timp ce se afla la cumpărături, în zona pieței centrale din Municipiul Curtea de Argeș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că obiectul ar fi fost găsit de către un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care ar fi dispus asupra acestuia prin însușirea sumei de bani, ulterior portmoneul fiind găsit pe un pervaz exterior al clădirii pieței.

La scurt timp, bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști, fiind condus la sediul Poliței Municipiului Curtea de Argeș pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata