Incredibil! A condus 11 ani fără permis! Cum a fost prins?

0

Incredibil! A condus 11 ani fără permis! Cum a fost prins? Peste zece ani a condus un bărbat cu permisul suspendat, iar o simplă verificare în trafic i-a adus o condamnare din partea judecătorilor. Șoferul teribilist a rămas fără permis din conducere în anul 2012, iar de atunci a condus permanent cu speranța că nu va fi prins. Numai că, într-o zi astrele nu s-au aliniat și a fost prins. La un filtru, bărbatul a fost tras pe dreapta și toată povestea a ieșit la suprafață.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: URȘII AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN GOSPODĂRII! ANIMALE OMORÂTE ȘI CURȚI DISTRUSE!

Potrivit rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș, în 13 mai 2022, „inculpatul a condus autoturismul pe raza municipiului Sebeș, fiind oprit în trafic de către organele de poliție pentru săvârșirea unei abateri la regimul circulației rutiere, respectiv pentru depășirea limitei maxime de viteză admise pe respectivul sector de drum”.

Întrucât oamenii legii au simțit un puternic miros de alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal, unde i-au fost făcute analize de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conform buletinelor toxicologice, bărbatul avea o alcoolemie de 1,97 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 1,85 g/l alcool pur în sânge la a doua probă recoltate la interval de o oră.

„Fiind audiat în calitate de suspect și de inculpat în cursul urmăririi penale, în prezența avocatului ales, bărbatul a recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, precizând că în data de 13.05.2022, în intervalul 10:00-18:00 a consumat băuturi alcoolice, după care a condus autoturismul pe o distanță scurtă de aproximativ 50 metri. A precizat că avea cunoștință despre faptul că permisul de conducere îi fusese anulat de la sfârșitul anului 2012”, se mai susține în documentul citat.

Bărbatul ar mai fi circulat fără permis în această perioadă, dar a scăpat neprins.

În final, a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 9 luni închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 3 ani. Pe durata termenului de supraveghere, trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Alba sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.
De asemenea, va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Municipiul Alba Iulia sau în cadrul Primăriei Sebeș. Decizia din 24 mai 2023 poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata