Incredibil! A dus maşina la fier vechi, iar a doua zi s-a trezit cu poliţia la uşă şi arestat!

0

Un bărbat care a lovit cu maşina un pieton, a găsit o metodă puerile prin care a fost convins că va scăpa basma curate. Dar cum socoteala de acasă nu s-a potrivit cu planul pus lșa cale, bărbatul a fost săltat a doua zi de polițiști, chiar din apartamentul său și dus…direct în arestul poliției.

Povestea a început după ce bărbatul a accidentat grav un bătrân de 83 ani și a fugit de la locul accidentului. De acolo a mers direct la fier vechi unde a decis să își ducă mașina. După câteva minute de aşteptare, un angajat vine să verifice şi să evalueze autoturismul. Tânărul șofer își ia banii și pleacă. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere.

„Deci capota nu a avut nimic. D-asta nu am avut niciun fel de suspiciuni. Deci parbrizul a fost sudat, dar sunt acum care vin cu parbrizele sudate. Da ce a avut el aici probabil a avut să acopere, probabil a dat cu nişte vopsea.”, susține un angajat al centrului de fier vechi.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă pe o stradă din apropierea Grădinii Botanice din Galaţi. Un bărbat de 83 de ani a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovit. Şoferul, de 23 de ani, nu a oprit şi a fugit de la locul accidentului.

Şoferul vinovat a crezut că astfel va scăpa basma curată. Dar, după numai o zi, s-a trezit cu poliţia la uşă.  „A fost depistat şi autoturismul implicat în acest eveniment, fiind găsit la un centru de fier vechi.”, precizează IPJ Galaţi.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Bătrânul lovit este în continuare la Terapie Intensivă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata