ziarobiectiv.ro

Incredibil! A tâlhărit o femeie și a picat în șanț cu bicicleta!

0

În seara zilei de 23 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, _polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti_ au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în aceeași seară, în jurul orei 20:30, în timp ce se deplasa pe jos pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, ar fi fost deposedată prin violență de către un individ necunoscut care se deplasa pe bicicletă, de geanta pe care o purta pe umăr. Ulterior săvârșirii faptei, cel în cauză s-ar fi dezechilibrat, căzând în vegetația din partea adiacentă părții carosabile, împrejurare în care persoana vătămată și-ar fi recuperat geanta.
_Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenție lucrătorilor de poliție, iar polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat bărbatul în cauză_, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomirești, județul Olt, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări.
Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _tâlhărie calificată_, cercetările fiind preluate de către _polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești_.
După administrarea probatoriului, probatoriului, *bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore*, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata