Incredibil! Bancă jefuită de o bătrână de 74 ani! Detalii șocante!

0

O femeie care a căzut în plasa unor infractori și a pierdut o suma mare de bani a recurs la un gest necugetat, iar acum riscă să își petreacă ani buni în spatele gratiilor. Este vorba despre o bătrână care a transferat unei persoane necunoscute sume mari de bani împrumutate de la rude, 5.000 de dolari de la sora ei și 65.000 de dolari de la un prieten, după ce a fost păcălită de mai mulți bărbați.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

Disperată, femeia a ales să jefuiască o bancă cu speranţa că va obţine banii necesari pentru a-şi plăti datoriile. După incident, poliţiştii au ridicat-o pe femeie din propria locuinţă.

La percheziția mașinii, agenţii au găsit o armă despre care se spune că ar fi fost folosită în jaf, precum și îmbrăcăminte aruncată și o plăcuță de înmatriculare falsă. Acum, femeia a fost acuzată de tâlhărie calificată cu o armă de foc și manipulare a probelor. Aceasta a reușit să fure doar 500 de dolari.

Unii o pot considera o victimă, dar Ann a amenințat viața și sănătatea oamenilor din bancă, jefuindu-i sub amenințarea armei”, a declarat sergentul de poliție Brandon McCroskey pentru ziarul local The Columbus Dispatch.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata