Incredibil! Cât costă un litru de ulei în Kaufland! Anunțul autorităților!

Preţul unui litru de ulei, la fel ca și în cazul multor alimente, a crescut semnificativ în ultima perioadă şi a trecut de un prag psihologic pentru mulţi dintre noi. La Kaufland, în ultimele zile, prețul unui litru de ulei a depășit 15 chiar 16 lei, iar o mare parte dintre consumatori spun că sunt ca capătul puterilor.

 

„La Kaufland uleiurile de floarea soarelui au trecut de prețul pshilogic de 15 lei/litru!”, anunță Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România, pe rețeaua de socializare.

Sursa citată postează şi câteva fotografii cu sortimente de ulei de floarea-soarelui, alături de prețurile aferente.Astfel, un litru de ulei Bonatello costă 16,39 lei, în timp ce litrul de ulei Floriol se vinde cu un leu mai puțin, 15,39 lei, iar aceeași cantitate de ulei Spornic valorează 15,99 lei.

Reacția Kaufland:

Informațiile apărute în mediul online referitor la prețul uleiului sunt informații incomplete, care pot induce în eroare consumatorul. În acest sens, dorim să aducem clarificări pentru o înțelegere cât mai bună a contextului.

 Astfel, subliniem faptul că prețul apărut în mediul online nu reflectă prețurile pentru întreaga categorie de uleiuri de floarea-soarelui comercializate în magazinele noastre.

 Kaufland monitorizează cu atenție prețurile din piață și își ajustează ofertele în interesul consumatorului. La acest moment, prețul pentru uleiul marcă proprie Kaufland Vitae D’oro 1l este de 9.99 lei, cel mai mic preț din sortiment fiind în prezent de 8.99 lei.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.