Incredibil! Consilier local PSD a apărut în pielea goală la ședința de Consiliu Local!

0

Incredibil! Consilier local PSD a apărut în pielea goală la ședința de Consiliu Local! Scene amuzante la ședința de Consiliu Local al Sectorului 1, după ce un consilier local PSD  a intrat dezbrăcat în toată splendoarea, direct din duș. Chiar dacă la început pentru unii colegi a fost amuzant, câțiva colegi i-au atras atenția să închidă camera.

CITEȘTE ȘI: VACANȚE, DOZE DE BERE ȘI ȚIGĂRI DECONTATE DIN BANI PUBLICI DE FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI CÂMPULUNG! ACUZAȚIILE PRIMĂRIȚEI LASCONI!

În timpul apelului nominal al consilierilor locali, pesedistul Alberto Iosif Caraian a intrat online, având camera video deschisă chiar dacă era dezbrăcat, abia ieșit din duș.Incidentul s-a lăsat cu demisia politicianului, anunțul fiind făcut de biroul de presă al PSD.

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia. ​În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR.”, a transmis Biroul de presă al PSD.

Alberto Caraian și-a cerut scuze public

La scurt timp, consilierul a venit cu explicaţii pe pagina sa de Facebook: „Tehnica mai joacă feste. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări”, a scris politicianul.

Alberto Caraian are 31 de ani şi, din iulie anul trecut, este consilier și la ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata