Incredibil! Cum a parcat un șofer de la Taxi Actual? A reușit să blocheze zece mașini!

0

Se știe că zona din jurul OCPI Argeș este foarte aglomerată. Deși există o parcare supraterană în apropiere, foarte mulți dintre cei care au treabă doar câteva minute, să lase sau să ridice un document parchează în zonă cu, OBLIGATORIU, numărul de telefon afișat în geam. Este o practică veche, o cutumă, am putea spune. Nimeni nu se supără pe nimeni. Numai că există și cazuri în care șoferul tot șofer rămâne. Ca să nu spunem neam de manivelă…

Marți, ora 13:00, trei ceasuri rele! Zece mașini (pe numărate) au fost blocate câteva zeci de minute de un șofer al firmei TAXI ACTUAL. Fără nicio jenă că își lasă mașina în mijlocul drumului și că în același timp alte zece autovehicule nu mai pot pleca, conducătorul taximetrului cu indicativul 340. a intrat într-o scară din imobil și s-a dus în treaba lui. Ce treabă avea el cu treburile celorlalți? Niciuna!

De precizat că toate celelalte mașini erau parcate regulamentar, iar cele care blocau parțial vreo mașină aveau, așa cum spuneam, numerele de telefon și mulțumirile de rigoare pentru înțelegere afișate în parbriz. În duba albă din spatele taxiului așteptau doi pasageri, la fel și în celelalte două mașini din spate.

Nu este cazul taximetristului! Persoanele care voiau să plece și nu aveau cum, au încercat să contacteze firma Actual. Puteau suna direct la Poliție, dar au zis să nu îi facă rău omului. Doar că facerea de bine, evident că nu e ce trebuie. Operatoarele de la Actual, extrem de pline de euforia zilei de Sf. Nicolae, nu aveau chef de rezolvat probleme! De trei ori s-a sunat, de trei ori s-a închis telefonul în nas! „Reclamați la birouri, nu la noi!” și alt telefon închis în nas. Am rugat să îl contacteze pe domnul șofer tupeist pe telefonul personal, să deblocheze zona, dar ni s-a pus de data aceasta multă muzică în urechi! Mai multe persoane așteptau pe „Dorel al volanului” să își ia Loganul din drum. Într-un final și-a făcut apariția ca și când era parcarea vreunei rude.

Ca tupeul să fie dus la capăt și nesimțirea să fie maximă, după ce a fost așteptat mai bine de un sfert de oră, taximetristul i-a jignit pe cei care așteptau să fie deblocați de el. Bravo Taxi Actual! Bravo doamnele dispecere! Felicitări pentru profesionalism! Să nu vă mai plângeți că vă fură Bolt-ul clienții! Șoferii voștri mai au mult de învățat! Iar dacă voi îi tolerați… succes!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata