Incredibil! Judecătoare de la Tribunalul Argeș – cercetată disciplinar de CSM! Zeci de sentințe copy-paste!

O judecătoare de la Tribunalul Argeș a fost trimisă în judecată disciplinară de către Inspecția Judiciară fiind acuzată că  și-a exercitat funcţia cu rea-credinţă sau cu gravă neglijenţă. Mihaela Badea este acuztă că a redactat sentințele prin preluarea argumentelor părților, fără a analiza în niciun fel susținerea și nu a arătat motivele pentruc are a adoptat soluția în cele 77 cauze în contencios-administrativ. Magistratul își va afla sentința în ședința din 25 octombrie a Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru Judecători în Materie Disciplinară.

CITEȘTE ȘI: A VENIT BEAT SĂ DEA EXAMENUL DE CONDUCERE! S-A ÎNTÂMPLAT ACUM LA STADION!

„Actiune disciplinara BADEA MIHAELA, judecator in cadrul Tribunalului Arges pentru nerespectarea art. 271 lit.s) teza I din Legea nr. 303/2022 (in reglementarea anterioara art.99 lit.t) teza I din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor), vizand faptele doamnei judecator Badea Mihaela din cadrul Tribunalului Arges, constand in redactarea a 77 hotarari pronuntate in materie contenciosului administrativ si fiscal, prin preluarea copy-paste a argumentelor partilor, fara a analiza in niciun fel sustinerile acestora si fara a arata propriile motive care au determinat adoptarea solutiei” se arată în comunicarea oficială a IJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise