Incredibil! Procesul lui Vlad Pascu – reluat de la zero! Declarații șocante!

0

Procesul în care Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi copii în stațiunea 2 Mai, în care este acuzat de ucidere din culpă ar putea fi reluat de la zero, după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a cerut să fie scoasă din completul care judecă acest dosar. În această dimineață a avut loc un nou termen în procesul tânărului drogat, iar sentința finală a fost amânată pentru data de 9 mai, dat fiind cererea magistratei de abținere. Acum, colegii judecătoarei vor decide dacă îi vor accepta retragerea din dosar, iar astfel, procesul va fi judecat de un alt magistrat și, automat, va fi reluat de la zero.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

„Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Cererile noastre de amânare, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen. Important este de știut că dacă se va admite cererea de abținere, întreg procesul se va lua de la zero. Dacă doamna judecător va fi suspendată pe data de 24, se va relua procesul de la zero.

Dacă niciuna dintre cele două variante nu se va aplică, bineînțeles că la termenul următor vor fi audiate cele 10 sau 11 părți civile și vom pune concluzii pe fond. Noi aveam pregătite pentru astăzi încă două cereri, una de suspendare a procesului, alta de amânare. S-a admis de prima dată cererea de amânare, deci nu au mai fost utile celelalte cereri. Un lucru este cert: erau vreo 120 de întrebări de adresat părților civile. Probabil că la ultimul termen de judecată, oricare va fi el, procesul o să înceapă la 10:00 și se va termina la ora 22:00.”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata