Incredibil! Salon de manichiură în sala de consiliu a unei primării!

0

Scene incredibile au fost surprinse într-o sală de ședințe a unui consiliu local, unde o manechiuristă a fost chemată de anagajatele primăriei pentru a le face unghiile în timpul programului. Un funcționar public al Primăriei Balcani a descoperit acest lucru întâmplător când a intrat în sală și a găsit femeia care avea pe o masă ustensilele pregătite pentru următoarea clientă.

În imagini se vede cum manichiurista îşi aştepta următoarea clientă în timp ce asculta manele. Aceasta avea pe masă şi câteva bancote de 50 de lei şi 10 lei, semn că una dintre angajatele primăriei tocmai îşi terminase şedinţa de manichiură.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI IMPORTANTE PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE! CINE NU VA MAI PUTEA SĂ SUȚINĂ EXAMENUL?

Consilierul revoltat a început să o tragă pe manichiuristă la răspundere pentru faptul că îşi făcea meseria în sala Consiliului Local al comunei.

„-Eu aici vin la ședințele de consiliu local.

-Da, știu…

-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei?

-Am zis că da.

-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?”, a fost dialogul celor doi.

Se pare că nu este prima dată când acest lucru se întâmplă în primăria Balcani. Consilierul spune că primarul ştie despre situaţia respectivă de cel puţin doi ani, însă nu face nimic, potrivit ziaruldebacau.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata