Incredibil! Stradă blocată de turiști! Au parcat mașinile pentru a se da cu sania!

0

Drumul Naţional 7A a fost blocat în această mini-vacanță, în judeţul Vâlcea, de mai mulţi şoferi inconştienţi care au oprit mașinile în mijlocul străzii pentru a se da cu sania. Drumarii sunt disperați pentru că în zonă a nins abundant în ultimele zile și nu pot deszăpezi din cauza mașinilor parcate de turiști.  

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! CÂND SE VA BĂGA PRIMA CAZMA LA NOUL MALL DIN PITEȘTI?

Drumarii fac apel la conducătorii auto să fie mai responsabili, mai ales că în următoarele zile se anunţă ninsori abundente. Pe DN7, pe Valea Oltului, a fost un alt blocaj. Circulaţia a fost complet oprită în zona localităţii Câineni, acolo unde mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini după ploile abundente din ultimele zile și au căzut pe şosea. La doar câţiva kilometri distanţă, între localităţile Lazaret şi Boiţa, traficul a fost restricţionat pe o bandă, după ce o porţiune din drum s-a surpat.

Circulația va fi dirijată de un semafor, iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. “Menționăm că pe acest sector încă nu s-au realizat lucrările de consolidare, dar sunt prevăzute pentru a fi desfășurate în acest an, imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru, tronsonul fiind deja predat către firma care realizează lucrările. Pe zonele pe care s-au executat deja lucrări de ranforsarea a structurii drumului nu sunt probleme. Tot compania care se ocupă de lucrările de ranforsare va pune în siguranță această zonă în câteva zile pentru a putea fi eliminat semaforul.”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata