Incredibil! Un primar vrea să construiască bazin de înot într-o localitate fără apă și canalizare! Cum se scuză?

0

Situație incredibilă într-o comună din România, unde primarul vrea să construiască bazin de înot, deși localitatea nu are apă și canalizare. Sute de localnici sunt revoltați și acuză că edilul vrea să bage banii în proiecte care nu sunt necesare și susțin că sumele ar trebuie redirecționate mai degrabă în școli, pentru renovarea băilor. Primarul se apără și spune că va dezvolta comuna cu tot ce trebuie.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

În timp ce oamenii fac slalom pe ulițe, printre gropi de noroi, primarul are planuri mărețe, precum un bazin de înot, teren de fotbal sau blocuri. Și asta, în timp ce , oamenii se plâng că nu au canalizare și nici apă apă, iar toaletele școlii sunt un adevărat pericol pentru elevi.

„Eu cu un un cetatean am zis sa facem toaleta la copii, am zis ca iau eu doi boltari celalalt a zis ca da ciment sa facem constrctuie, primarul a zis ca da, in doua saptamani a zis sa nu mai facem ca face el palat”, a povestit un gorjean.

Primarul se scuză și spune că ar eun proiect care așteaptă finanțare. „Funcționale deocamdată nu sunt pentru că este un proiect în derulare, un proiect de 250 de miliarde de lei vechi la care se lucrează la ora actuală. Încercăm anul acesta, în noiembrie e termen de finalizare pentru acest tronson de 15 km pentru apă. Acel bazin olimpic de inot este doar o cerere de finantara depusa”, spune primarul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata