Indemnizații de creștere a copilului obținute ilegal! Percheziții de amploare în Argeș!

0

Indemnizații de creștere a copilului obținute ilegal! Percheziții de amploare în Argeș!

Procurorii DIICOT au efectuat, ieri, 14 percheziţii în Bucureşti şi în șase judeţe, inclusiv în Argeș, într-un dosar de înşelăciune şi fals. Cele 14 percheziții vizează indemnizațiile de creșterea a copilului obținute ilegal și au fost efectuate în Argeș, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov şi Prahova şi în municipiul Bucureşti.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA AMBULANȚA ARGEȘ! A MURIT UN ȘEF AL INSTITUȚIEI!

Din primele informații, se pare că este vizată o firmă cu sediul în Bucureşti care este acuzată că a înregistrat 11 contracte fictive de muncă, iar cu ajutorul documentelor solicita indemnizaţii de creştere a copiilor.

„Administratorii societăţii comerciale, cu sediul în municipiul Bucureşti, au facilitat înregistrarea a 11 contracte de muncă fictive în perioada 2019-2021. „În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Argeş, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov şi Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic şi fals în declaraţii.”, au transmis reprezentanții IGPR.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.400.000 de lei. Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova, precum şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei municipiului Bucureşti şi ai inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş, Călăraşi,  Constanţa şi Dâmboviţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata