Înfiorător! Bătrână violată și sechestrată la Moșoaia!

0

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, în care se desfășoară cercetări față de un bărbat de 62 de ani, aflat sub măsura arestului preventiv.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 17 septembrie a.c., un bărbat de 62 de ani, din Moșoaia, ar fi agresat fizic și constrâns o femeie de aproximativ 80 de ani să întrețină raporturi sexuale, după care nu i-ar fi permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore. Ulterior rudele femeii au sesizat organele de poliție.

Reamintim că în ziua de 19 septembrie, după administrarea de probatoriu și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 62 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua următoare, respectiv 20 septembrie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata