Înfiorător! Copii de 9 și 13 ani amenințați cu moartea!

0

Doi copii de 9 și 13 ani au fost amenințați cu moartea de un bărbat în cursul nopții dinspre sâmbătă spre dumincă! Din primele informații, se că bărbatul și-ar fi ieșit din minți după despărțirea de fosta sa concubină, iar în urmă cu două zile a cedat nervos și și-a vărsat năduful pe cei doi micuți. Din fericire, femeia a alertat imediat autoritățile, iar bărbatul a fost reținut în scurt timp. De asemenea, acesta nu mai are voie să se apropie de femeie sau de cei doi copii.

„În ziua de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au reținut un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 decembrie a.c., bărbatul și-ar fi amenințat cu acte de violență copilul de 9 ani, precum și pe un minor de 13 ani, ambii ai fostei concubine.

În urma completării analizei de evaluare a riscului, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința unde stătea împreună cu fosta concubină și minorii.

După administrarea probatoriului,  bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile” transmite IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata