Înfiorător! Criminalul de la Bascov și-a plănuit pas cu pas masacrul! Scenariul – scris într-un jurnal!

0

Masacrul de la Bascov a fost plănuit în detaliu, criminalul notându-și într-o agendă fiecare pas pe care avea să îl facă în fatidica zi de marți când și-a ucis cu sânge rece părinții, sora, fratele și nepoata de numai cinci ani. În cadrul audierilor, ucigașul le-a spus anchetatorilor că mama sa a fost prima persoană pe care a vrut să o omoare. Și a făcut-o! A găsit-o pe femeie în pat și i-a luat viața.

Următoarea sa victima a fost tatăl său, pe care l-a atacat când a ieșit din baie și l-a lovit în cap până și-a dat ultima suflare. Pe urmă a venit rândul fratelui său pe care l-a omorât în timp ce dormea. Totl s-a petrecut luni noaptea, iar criminalul a așteptat până a doua zi pentru a-și duce „scenariul” la bun sfârșit.

CITEȘTE ȘI: CUM EXPLICĂ CRIMINALUL MASACRUL DE LA BASCOV! DE CE A DECIS SĂ OMOARE? MĂRTURII ȘOCANTE!

La primele ore ale dimineții, a așteptat ca soțul sorei sale să plece de acasă, a traversat strada și a intrat în locuința femeii, s-a dus în dormitorul acesteia și a omorât-o atât pe sora sa, cât și pe nepoțica de cinci ani.

Cutremurător este faptul că bărbatul a menționat anchetatorilor că și-a omorât nepoțica de 5 ani din supărare, deoarece acesta îi făcuse cadou un lănțișor din aur pe care fata nu îl purta.

Medicii legiști au încheiat autopsia, iar concluzia arată că toți cei cinci au fost loviți cu un corp dur în zona capului. Primele indicii indică faptul că victimele nu s-au împotrivit, semn că au fost luate prin surprindere.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata