ziarobiectiv.ro

Îngrozitor! Bărbat găsit spânzurat în Argeș! Era în arest la domiciliu!

0

Un bărbat de 51 ani a decis să își încheie socotelile cu viața și și-a pus ștreangul de gât în această dimineață. Din primele informații, acesta își aștepta sentința după ce a înjunghiat un bărbat vara trecută, dar și din cauza unor pobleme financiare și în familie, el a cedat psihic și a ales să își ia viața. Din câte se pare, acesta a fost găsit de către o rudă, în locuința, sa atârnând în frânghie, persoană care a sunat imediat la 112. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să declare decesul.

„În ziua de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 51 de ani, s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcție, pe raza localității Moșoaia. Echipajul medical care a intervenit la fața locului a constatat decesul.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Referitor la persoana în cauză, facem precizarea că acesta avea stabilită de către instanța competentă măsura arestului la domiciliu, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata